Ilma-vesilämpöpumput

Scanvarm 300

Scanvarm300Scanvarm 300 invertteri -ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa edullisella hyötysuhteella ulko-ilmasta talon lämmitysvesikiertoon ja lämmittää myös käyttöveden.

Laiten on ympäristöystävällinen valinta lämmitysmuodoksi, koska pienemmän omakäyttötehon ansiosta se pienentää hiilijalanjälkeä.

Laitteiston ulkoyksikkönä käytetään Mitsubishi Electricin huipputeknologiaa edustavia ulkoyksiköitä. Kolmesta teholuokasta löytyy sopiva jokaiseen kohteeseen.

Katso lisätiedot (pdf)
Lue lisää Scanvarm ilma-vesilämpöpumpuista Scanofficen sivuilta.

 

Mitsubishi Electric EcoDan Next Generation

EcodanEcodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan.

Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä.

Katso lisätiedot (pdf)
Lue lisää Ecodan Next Genaration ilma-vesiläpöpumpusta Scanofficen sivuilta.

Mitsubishi Electic kompakti ilma-vesilämpöpumppu

PUHZ-HW112YHAPUHZ (H)W – sarjan ilma/vesilämpöpumput ovat erittäin tehokkaita perustuen Mitsubishi Electricin jo useiden vuosien kehittämään tekniikkaan. Ympäristöystävälliset ja kompaktimalliset laitteet tarjoavat täydellisen yhdistelmän sekä lämmitystehoa että alhaisia energiakustannuksia.

Kompaktimallisissa ilma/vesilämpöpumpuissa on lämmönvaihdin asennettu ulkoyksikköön valmiiksi jo tehtaalla – ei tarvetta kylmäasennustöille asennuskohteessa. Lämmitysjärjestelmän kiertovesi on siksi helposti liitettävissä ulkoyksikköön.

Katso lisätiedot (pdf)
Lue lisää Mitsubishi Electric ilma-vesilämpöpumpusta Scanofficen sivuilta.