Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi. Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti asuntojen, toimitilojen ja kesäasuntojen energiataloudelliseen lämmitykseen. Oikein mitoitettuna se maksaa itsensä takaisin noin kolmen vuoden kuluessa.

Ilmalämpöpumppu toimii kuten jääkaappi. Laitteen sisältämän kylmäaineen avulla ulkoilman lämpöenergia siirtyy sisälle ja jäähdytyksessä päinvastoin sisältä ulos. Hitaasti kiertävä ilma tasoittaa lämpötilan koko talossa. Samalla sekä kosteus- että homeriskit vähenevät sisäilman kosteuden laskiessa.

Ilmalämpöpumppu suodattaa tehokkaasti myös huoneilmasta huonepölyä, siitepölyä ja muita hengitysoireita aiheuttavia epäpuhtauksia.

Sähkö- ja öljylämmitystaloissa lämmityskustannukset vähenevät ilmalämpöpumpun avulla jopa 30-50%.

Uudet Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput tuottavat lämmitykseen radikaalisti lisää tehoa ja kustannussäästöjä. Merkittävät säästöt lämmityskuluissa saavutetaan laitteen suurentuneen sisäyksikön avulla, joka mahdollistaa suuremman lämmönluovutuspinnan lämmönvaihtimella. Myös kompressorista on otettu 8% lisätehoa.

Tutustu myös uuteen GREE käyttövesipumppuun alla. Se lämmittää käyttöveden tutulla lämpöpumppu-tekniikalla.

MSZ-FH 25/35

Uudet Mitsubishi Electic MSZ FH -mallisarjan ilmalämpöpumput tuovat lämmitykseen radikaalisti lisää tehoa ja kustannussäätöjä.

Merkittävät säästöt lämmityskuluissa saavutetaan laitteen suurentuneen sisäyksikön avulla, joka mahdollistaa suuremman lämmönluovutuspinnan lämminvaihtimella. Myös kompressorista on otettu n. 8% lisätehoa. Mittausten mukaan FH-sarjan ilmalämpöpumput antavat kovissakin pakkaslukemissa jopa 10 astetta korkeamman puhalluslämpötilan kuin markkinoiden tämän hetken parhaat laitteet.

FH-mallisarjan uutuuksissa on paljon uusia toimintoja, mm. kaksoisohjaussiivekkeet, joiden ansiosta kaksikerroksisessa talossa lämmitys voidaan jakaa molempiin tasoihin. Poissaolotunnistus laskee lämpötilaa pari astetta, kun asunnossa ei oleskella.

MSZ-SF 35/50

Uusissa Mitsubishi Electric MSZ-SF 35/50VEH malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja sen lisäksi vielä automaattinen puhallintehon säätö. Nuku yösi levollisesti nauttien yön hiljaisuudesta. Silent Mode-asennossa on äänitaso vain 21dB(A).

Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi takan tuottaman lämmön siirtämisen laajemmalle alueelle asunnossasi.

Mitsubishi Electric MSZ-SF -mallisarja on erinomainen lämmityslaite myös kesäasunnollesi. Halutessasi, voit säätää laitteen 10 °C:n ylläpitolämmitykselle, kun olet poissa pidempiä jaksoja.

MSZ-EF 25/35

Tältä ei ilmalämpöpumppu ole koskaan aikaisemmin näyttänyt. Mitsubishi Electric Kirigamine Zen ilmalämpöpumpun ohut, ylellinen ja virtaviivainen muotoilu sulautuu huomaamattomasti kotiisi. Sekä käyntitilassa että sammutettuna se istuu hienosti ympäristöönsä.

Yhdistettynä erittäin alhaiseen äänitasoon siitä tulee melkein huomaamaton osa kotisi sisustusta. Tosiasia on, että tuulessa havisevat puiden lehdet voivat helposti ylittää Kirigamine Zen ilmalämpöpumpun äänitason.

GREE käyttövesipumppu

Käyttövesipumpun ulkoyksikkö kerää lämmitysenergian ulkoilmasta ja siirtää sen riittoisaan 185 litran käyttövesivaraajaan. GREEn patentoiman 2-aste rotaatiokompressorin avulla laite lämmittää vielä -25 C-asteen lämpötilassa kompressorilla käyttöveden 55 asteiseksi. Vesivaraajassa on varalla 1,5 kW:n sähkölämmitin.

Käyttövesipumppu soveltuu saneeraus- sekä uudiskohteisiin ja on kompaktin kokonsa vuoksi helppo asentaa tilaan kuin tilaan. Vesivaraaja seisoo vapaasti lattialla ja voidaan asentaa esimerkiksi kellariin, autotalliin tai kodinhoitohuoneeseen.